Revani nasıl yapılır?


Revani tarifi hakkında merak ettikleriniz... Revaninin şerbeti için gereken malzemeler nelerdir? Revani şerbetinin su şeker dengesi nasıl olmalıdır? 

Kaç kişilik revani için ne kadar şerbet hazırlanmalıdır? Şerbet nasıl kaynatılır? Şerbetin kıvamı nasıl olmalıdır? Şerbete limon konur mu? Limon ne zaman konur? Şerbet revaniye sıcakken mi katılır, soğutulduktan sonra mı? Revani hamuru için gereken malzemeler nelerdir? Revani hamuru nasıl yapılır? Revani hamuru için malzemeler hangi sırayla karıştırılır? Revaninin yumurta kokmaması için hamurunu hazırlarken yumurta nasıl kullanılabilir? Mikserle mi karıştırılır elle mi karıştırılır? Revani hamurunun kıvamı nasıl olmalıdır? Kıvamının yerinde olduğunu nasıl anlarız? Revani nasıl bir kapta pişirilmelidir? Hamuru koymadan önce kabı yağlamak gerekir mi? Revani kaç derecede, kaç dakika pişirilir? Revaninin piştiği nasıl anlaşılır? Revani hamuru piştikten sonra soğutulup mu şerbetlenir, sıcakken mi? Revaninin şerbeti sıcak mı olmalıdır, soğuk mu? Revaninin şerbeti eşit olarak emmesi için nelere dikkat edilmelidir? Revaninin üzerine fıstık, ceviz vs. konur mu? Revani nasıl servis edilebilir? Revaninin şerbetini hazırlarken nelere dikkat etmeliyiz? Nasıl bir yağ kullanırsak revani daha lezzetli olur? Revaninin yumurta kokmaması nasıl sağlanır? Yumurta kokusunun az olması için hamurunu hazırlarken ne yapabiliriz? Fırına atılan revaninin pişip pişmediği nasıl anlaşılabilir? Kürdan testi nasıl yapılır? Revani nasıl şerbetlenmelidir? Revani sıcak mı soğuk mu servis edilir?

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Bumerang - Yazarkafe